Over Sjowie

Welkom op mijn persoonlijke website, daar waar u alles kunt lezen en een indruk krijgt van Sjowie -Trainer & Entertainer. Maar eerst willen jullie weten wie schuilt erachter Sjowie – Trainer & Entertainer. Dat is… Joey Kessels. Joey Kessels is geboren op 05-06-1987 in de prachtige provincie Noord-Brabant. Al vanaf kleins af aan deed Joey mee aan kinderactiviteiten: knutselen, dansen en zingen. Joey stond altijd op de voorgrond omdat hij hier ontzettend vrolijk van werd. En eigenlijk is dat nog altijd zo gebleven. Joey heeft altijd interesse gehad voor het vak Recreatie. Van zijn hobby heeft hij zijn beroep gemaakt. Altijd gezellig en vol passie alles doen voor groot en klein.

Joey is een echte allround entertainer. Waar je hem ook voor nodig hebt, hij is altijd in voor nieuwe uitdagingen/ontwikkelingen en hierin mee te denken. Van trainingen geven tot creatief brainstormen of van typetjes spelen tot aan voice – over. Joey maakt van alles een show. Hierdoor is de naam Sjowie geboren. Joey is een enorme spontane, enthousiaste, begripvol, meedenkend en passievol persoon. Joey brengt alles over met een… GLIMLACH.

Nu zijn jullie al wat meer te weten gekomen over Joey. Ik zou zeggen bekijk deze site verder en mocht u interesse hebben, schroom dan niet en stuur mij een berichtje. Want wie weet geeft Joey u binnenkort een glimlach : )

Ps. Check mijn persoonlijke CV en uiteraard de referenties ; )

Met een vrolijke groet,

handtekening

Klik hier voor mijn C.V.
Klik hier voor referenties
100%

Multi-inzetbaarheid

100%

Glimlach op ieders gezicht

100%

Luisterend oor voor uw wensen

100%

Enthousiasme